Skip to main content

Dés András – Láng Annamária: Földi kaland – Mindszentkállán

2024. július 13. 19:30

Július 13-án Dés András dzsesszzenész és Láng Annamária színész Földi kaland című estje a varroda.színházban a KultPult szervezésében.

Dés András dzsesszzenész azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együtteseket is alapítottak.
Az öt éve Bécsben élő zenész legújabb albuma 2024 márciusában jelent meg.

Láng Annamária színész a hatodik évadát kezdi meg a bécsi Burgtheater társulati tagjaként – olyan darabokban játszik az osztrák fővárosban mint a Varázsfuvola vagy a Danton halála. Annamari azonban nem él Bécsben, az előadások után rendszerint hazautazik Budapestre.

A Földi kaland című esten a művészek olvasnak, játszanak, zenélnek; mindketten Bécsben dolgoznak, tehát ez az est ebből az élményből is táplálkozik: az elindulás, úton levés és megérkezés szellemében készült program kifejezetten az #itthonotthon produkció felkérésére készült, és a bécsi premier után most Mindszentkállán látható először Magyarországon.

Oravecz Imre, Forgách András és Bodor Ádám szövegei előtt-után és közben Dés András improvizatív játéka csendül fel ezen a nyári estén.

A varroda.színház Wildner Piroska ötlete.
A mindszentkállai öreg házában a falu kocsmája volt és utána, a szocializmus alatt a kertjében felállított barakkban varroda működött, ami most művészekkel és közönséggel újra életre kel.

A bécsi KultPult – Bencze Mariann alapításával – 2014 óta kínál magas minőségű kulturális programokat: gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt – immáron nem csak az osztrák fővárosban. A KultPult csapata sokszor olyat hoz létre és mutat be, amit máshol még nem vagy nem így láthatott a közönség.

👺 varroda.színház, Mindszentkálla, Petőfi utca 8 * kerti barakk
🌻 elővételben kapható jegyek 4.680 HUF helyszínen kapható jegyek: 5.500 HUF
🎫 kapunyitás 19:00-kor
🎺 a korlátozott számú ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak el
🧸 a darabot 14 éves kor felett ajánljuk
🌻 kötetlen beszélgetés a művészekkel az előadás után
📧 kontakt: office@kultpult.eu (program, jegyvásárlás, szervezés) és varroda.szinhaz@gmail.com (helyszín)

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Dés András - Láng Annamária: Földi kaland
4680 Ft
77 elérhető