Skip to main content

Pátkai Rozina Trió: Taladim Latin-est – Mindszentkállán

2024. augusztus 09. 19:30

A Pátkai Rozina Trió a Pátkai Rozina Quartet (PQR) 3 tagjából áll – hiszen a PQR formáció hármas (trió) és négyes (kvartett) felállásban is működik, zenészei a magyar könnyűzene meghatározó egyéniségei: Pátkai Rozina mellett Szabó Dániel Ferenc, Tóth István és Ávéd János.

Mindszentlkállára a Trió látogat el ezen a nyáron: Szabó Dániel Ferenc és Tóth István pop és jazz-zenei ihletettséggel szólaltatják meg Rozina saját és társszerzőkkel jegyzett dalait. A Taladim című Latin-esten Rozina portugál, francia, spanyol, angol és magyar nyelven énekel a varroda.színház közönségének.

Pátkai Rozina Fonogram-díjra jelölt magyar énekesnő, dalszerző, képzőművész, aki bossa novát játszó együttesével vált ismertté, amellyel számos hazai és nemzetközi versenyen ért el sikereket. 2016-ban indult „Minka” elnevezésű projektje, amely az elektronikus zenét és a magyar költészetet ötvözi.
A Káli-medencébe ezen a nyáron a különleges-játékos-színes Taladimot hozza közelebb az érdeklődő közönség számára, amellyel igazi-minőségi latin hangulatot varázsolnak a nyári estébe.

A varroda.színház Wildner Piroska ötlete.
A mindszentkállai öreg házában a falu kocsmája volt és utána, a szocializmus alatt a kertjében felállított barakkban varroda működött, ami most művészekkel és közönséggel újra életre kel.

A bécsi KultPult – Bencze Mariann alapításával – 2014 óta kínál magas minőségű kulturális programokat: gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt – immáron nem csak az osztrák fővárosban. A KultPult csapata sokszor olyat hoz létre és mutat be, amit máshol még nem vagy nem így láthatott a közönség.

👺 varroda.színház, Mindszentkálla, Petőfi utca 8 * kerti barakk
🌻 elővételben vett jegyeek 4.680 HUF, helyszínen kapható jegyek: 5.500 HUF
🎫 kapunyitás 19:00-kor
🎺 a korlátozott számú ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak el
🌻 kötetlen beszélgetés a művészekkel az előadás után
📧 kontakt: office@kultpult.eu (program, jegyvásárlás, szervezés) és varroda.szinhaz@gmail.com (helyszín)

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Pátkai Rozina Trió: Taladim Latin-est
4680 Ft
100 elérhető